Kinder-MIR voetreflex voor ouders

Workshop KinderMIRmassage voor ouders en verzorgers.

 

Nieuw! KinderMIR massage.

iK, Riet Peters heb de studie MIR-Methode bij Mireille Mettes gevolgd.

Met veel enthousiasme geef ik nu de workshops over de Mir-Methode.

Ik heb een praktijk voetreflex therapie en gebruik de methode bij de behandeling van cliënte.  Ook voor de kinderen in mijn praktijk zet ik het dansje van de KinderMIR vaak in. De kinderen zijn geweldig enthousiast en doen het dansje thuis vaak samen met hun ouders.

Mijn ervaring heeft geleerd, dat m.n. de groep kleine kinderen, doordat ze afhankelijk zijn van hulp van oudere, minder in het dagelijkse ritme van het dansje komen. Hierop ben ik gaan zoeken naar een extra stimulans voor kinderen. Als voetreflextherapeut heb ik natuurlijk het eerst gekeken naar wat aanraking voor het kind kan betekenen. Met veel zorg heb ik dan ook geprobeerd om de krachtige zinnen van de KinderMIR in te voelen en uit te testen tot voetmassage grepen.

Mireille heeft de massage zoals ik die nu gebruik volledige goedgekeurd. Ik ben dan ook bijzonder blij dat ik m.n. voor de kinderen wat meer kan gaan betekenen via deze massage.

Om zoveel mogelijk kinderen te bereiken en deze krachtige massage te laten ervaren heb ik een workshop ontwikkeld om ouders en verzorgers deze massage leren.

Het is een doe workshop waarin de zinnen van het KinderMIR dansje worden verwoord in massagegrepen op de voet. Het is niet moeilijk om je deze zinnen eigen te maken en thuis verder te gebruiken samen met uw kind.

Tijdens de workshop wordt u gemasseert en geeft u een massage. Kennis van voetreflex is in dit geval niet nodig.

 

!Locatie is Kerkstraat 12 5721 GV Asten (direct naast de bibliotheek)

Voor meer informatie en/of inschrijving zie www.mirusopleidingen.nl