Chin-flex Chinese voet en beenmassage

Chinflex is een massage die gebaseerd is op de oude originele Chinese voetmassage principes. De Chinezen passen voetmassages, met zeer goede resultaten, al 4000 jaar toe. Hun kennis op dit gebied is dan ook ongelooflijk.

Het grote succes van chinflex massage ontstaat doordat in een massage twee systemen tot ťťn geheel gecombineerd worden. De zones van de voeten worden gemasseerd. Het hele lichaam, dus alle organen, spieren en weefsels zijn weerspiegeld in de voeten. Door de zones te masseren ontstaat er een betere doorbloeding in het bijbehorende orgaan. Hierdoor kan het orgaan beter gaan functioneren. Ook de meridianen en acupunctuurpunten op de voeten, onderbenen en knieŽn worden gemasseerd (meridianen vormen samen met hun acupunctuurpunten een energetisch systeem in het lichaam waardoor ze het hele lichaam van energie kunnen voorzien).

De combinatie van deze twee systemen plus het feit dat er hele prettige, ontspannende, intensieve massage technieken toegepast worden op knieŽn, onderbenen en voeten, maakt deze massage tot een ongekende weldaad.

Tijdens een ontspannende chinflex massage komen lichaam en geest volledig tot rust en wordt de energiedoorstroming in het lichaam gestimuleerd. Na afloop voelt men zich ongekend ontspannen, fit en vitaal.