Tibetaans- thaise voet en beenmassage

De Tibetaanse acht
De Tibetaanse acht of lemiscaatteken is een energie oefening uit de Tibetaanse geneeskunst. Dit stimuleert de levenskracht, de energiestroom in ons lichaam. De energiestroom die in werking wordt gezet kan een prikkelend gevoel in het lichaam geven. Deze oefening heeft een vloeiende vorm zonder begin en zonder eind. Het symbool acht staat voor eeuwigheid en harmonie. Het is een correctie oefening die de energiebalans in het lichaam herstelt en een integratie tussen beide hersenhelften bevorderd. De Tibetaanse acht wordt als een langzame dans uitgevoerd op de huid. Hij ontspant en heeft een zeer rustgevende werking op het lichaam.

De Thaise voetmassage
Bij de Thaise voetmassage wordt er op een bepaalde manier gemasseerd en gemanipuleerd. Hierdoor komt een goede stimulatie op gang om het lichaam te reinigen, waardoor de energie weer vrijuit gaat stromen. Bij deze massage worden de handen gebruikt maar wordt ook gewerkt met een massagestokje (de NUATS).

Door de Thaise en Tibetaanse massage te combineren krijg je een schitterende massage die ontslakt en de energie in balans brengt. Hierdoor krijgen we een massage die een diep gevoel van harmonie in ons teweeg brengt waardoor je een intense en langdurige ontspanning bereikt.